🖇 [ Ароматний порічковий сік на зиму ]
Не менш популярним у діточок і дорослих взимку стане сік з білої/червоної/чорної смородини. Секрет цього рецепта в тому, що готується воно практично без цукру. На один літр соку потрібно не більше 0,25 ст. цукру.
✅ Плоди промити і перебити через соковижималку або розім’яти.
✅ Якщо ви розім'яли ягоди, то отриману ягідну кашку на малому вогні варити п’ять хвилин.
✅ Відкинути на друшляк і розтираючи кашку дерев’яною ложкою зцідити сік.
✅ Всипати в отриманий сік цукор і прокип’ятити чверть години.
Сік готовий, залишилося тільки закатати його в простерилізованих тару і укутати.
Купити аксесуари, запчастини та інструменти для ремонту і обслуговування побутової техніки можна в нашому магазині "Майстер Плюс" за посиланням:
👉 https://bit.ly/3gOVfGL
Вдалих покупок!
Сподобалася стаття? Ставте палець вверх Залишайте коментарі
Комментариев нет:
Отправить комментарий