пятница, 23 июля 2021 г.

 🖇 [ Поради по використанню хлібопічки ]


✅ Якщо ви використовуєте воду, і хочете спробувати щось новеньке, додайте столову ложку оцту до рідких інгредієнтів. Смак оцту не відчує в готовому продукті, але хліб збереже свіжість довше, ніж зазвичай завдяки кислоті. Цей старий прийом працює і в наші дні.
✅ Молоко, йогурт, вершки роблять хліб м'якше, а його пори менше. Можете використовувати воду, а сухе молоко додати до сухих інгредієнтів. Якщо у вас є сироватка, що залишилася від домашнього сиру, вона теж підійде. Рідкий йогурт теж є чудовим інгредієнтом для хліба.
✅ Хлебопечка не любить інгредієнтів, відміряних «на око». Використовуйте мірний посуд або кухонні ваги.

⚠️ Застереження
👉 Використовуйте прихватки або кухонні рукавиці, дістаючи відерце з готовим хлібом з хлібопічки.
👉 Будьте гранично обережні, виймаючи лопатку для замішування з гарячого хліба. Лопатка дуже гаряча!
👉 Не блокуйте вентиляційні отвори хлібопічки, не чіпайте їх під час роботи приладу. Корпус хлібопічки може нагріватися.

Купити аксесуари, запчастини та інструменти для ремонту і обслуговування побутової техніки можна в нашому магазині "Майстер Плюс" за посиланням:
👉 https://bit.ly/3gOVfGL
Вдалих покупок!

Сподобалася стаття? Ставте палець вверх Залишайте коментарі
#ЗапчастиниДляПобутовоїТехніки #ЗапчастиДляБытовойТехники #MasterPlus #Master+ #MasterPlusUA #MasterPlusUkraine

Комментариев нет:

Отправить комментарий