среда, 14 июля 2021 г.

 🖇 [ Принцип роботи різних типів кавових машин ]


Побутове застосування кавової машини предполагає швидку роботу агрегату, тобто заварювання напою в лічені секунди. Тому апарати все частіше стали заправляти вже змеленою кавою, готовою до приготування. Вибір апарату залежить від уподобання користувача, комусь сподобається самостійний вибір фракції, контроль якості зерен. Є у продажу варіанти, які працюють на капсулах зі спресованою меленою кавою.

В загальному принцип роботи кавової машини виглядає наступний чином:
✅ Помол зерна. Тут можна встановити ступінь помелу кави. Від ступеня помелу залежить смак напою.
✅ Вибір міцності напою. Вона залежить від обсягів сировини, яку засипають в камеру для заварювання.
✅ Наповнення ємності потрібною кількістю кип'ятку. Його об'єм так само регулюється в процесі настройки кавомашини, як і міцності.
✅ Збивання молока. Застосовується якщо ви плануєте робити капучіно.
✅ Підігрів чашок перед наливанням у них напою.

У деяких моделях є функція підтримки температури вже після наповнення чашок. Наскільки вона затребувана - вірішувати майбутнього власнику.
Окремо стоїть питання профілактічного обслуговування. Є варіанти, де доводиться витягати з корпусу частину механізма кавомашини і під напором чистої води мити його. Більш привабливі моделі з функцією самоочищення.

Купити аксесуари, запчастини та інструменти для ремонту і обслуговування побутової техніки можна в нашому магазині "Майстер Плюс" за посиланням:
👉 https://bit.ly/3gOVfGL
Вдалих покупок!

Сподобалася стаття? Ставте палець вверх Залишайте коментарі
#ЗапчастиниДляПобутовоїТехніки #ЗапчастиДляБытовойТехники #MasterPlus #Master+ #MasterPlusUA #MasterPlusUkraine

Комментариев нет:

Отправить комментарий